« Terug naar het overzicht
Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Reparaties worden zowel in het eigen repair center als bij jou op het werk uitgevoerd. SMIXS heeft tevens een snelle haal- en brengservice, die ervoor zorgt dat je gewoon kunt doorwerken. Zelf langskomen bij SMIXS kan natuurlijk ook. Naast een vast reparatie-punt in Noordwijk bied SMIXS ook mobiele reparaties aan huis of kantoor. Voor dit concept bedacht ik een korte en pakkende naam en diverse communicatie uitingen, zoals de opvallende online autobelettering. Naast deze identiteit, creëerde ik ook het interieur van het verkooppunt, de website en webshop en ontwikkelde ik de onderscheidende beelden met het "typische" SMIXS-momentje. Inmiddels is SMIXS ook te koop en toegankelijk als afgiftepunt in diverse Bruna winkels.

www.smixsrepair.nl

 
MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

Concepticus bedacht het concept waarin de herkenbare gele kleur van Theo’s Tweewielershop werd behouden en waarmee de nieuwe stijl van mijnfietsenwinkel.nl werd ontwikkeld. 


Kroon op mijn werk. Queen Flowerbulbs.

Kroon op mijn werk. Queen Flowerbulbs.

Queen Flowerbulbs is een dochter-onderneming van Tuberbulb Export B.V. uit Hillegom. Aan Concepticus de vraag om een naam en een strategie te bedenken voor een nieuwe organisatie die zich richt op het online-verkopen van kwaliteitsbloembollen.