« Terug naar het overzicht
Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Reparaties worden zowel in het eigen repair center als bij jou op het werk uitgevoerd. SMIXS heeft tevens een snelle haal- en brengservice, die ervoor zorgt dat je gewoon kunt doorwerken. Zelf langskomen bij SMIXS kan natuurlijk ook. Naast een vast reparatie-punt in Noordwijk bied SMIXS ook mobiele reparaties aan huis of kantoor. Voor dit concept bedacht ik een korte en pakkende naam en diverse communicatie uitingen, zoals de opvallende online autobelettering. Naast deze identiteit, creëerde ik ook het interieur van het verkooppunt, de website en webshop en ontwikkelde ik de onderscheidende beelden met het "typische" SMIXS-momentje. Inmiddels is SMIXS ook te koop en toegankelijk als afgiftepunt in diverse Bruna winkels.

www.smixsrepair.nl

 
MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

Concepticus bedacht het concept waarin de herkenbare gele kleur van Theo’s Tweewielershop werd behouden en waarmee de nieuwe stijl van mijnfietsenwinkel.nl werd ontwikkeld. 


Interbus onderweg met Concepticus.

Interbus onderweg met Concepticus.

De kleurrijke “pin” is tevens een kompas en zegt veel over de vele verschillende routes die Interbus haar klanten aanbiedt. Interbus is in handen van touringcar-onderneming Koninklijke Beuk uit Noordwijk en Kupers Reizen uit Weert.


Ondernemersfonds Noordwijk; samen investeren

Ondernemersfonds Noordwijk; samen investeren

Cees van Wijk en Monique Beuk namen als vertegenwoordigers van het NOV contact op met K51 (Concepticus en Steven Boot). Zij waren op zoek naar een duidelijke website voor het nieuwe Ondernemersfonds Noordwijk. En bij een goede website hoort uiteraard ook een sterke, herkenbare eigen identiteit en een goed concept. Lees meer…