« Terug naar het overzicht
Als kwaliteit uw keuze is. Goede pay-off en ontwerpwerk voor Van der Voet Keukens.

Als kwaliteit uw keuze is. Goede pay-off en ontwerpwerk voor Van der Voet Keukens.

Van der Voet Keukens, voorheen Keukencentrum Van der Voet heeft zich inmiddels lokaal bewezen als betrouwbare en creatieve partner op het gebied van keukenverkoop en advies. Bij zijn beslissing te verhuizen naar een nieuw pand, werd ik gevraagd zijn huidige identiteit aan te passen naar een nieuwe en herkenbare identiteit die aansluit bij de meerwaarde die het bedrijf zijn klanten biedt: nóg meer kwaliteit, nóg meer keuze in het assortiment, maar met behoudt van het persoonlijk karakter.

 
Dutch Food Concepts; dat smaakt naar meer!

Dutch Food Concepts; dat smaakt naar meer!

Dutch Food Concepts is het bedrijf van Joost Kling, founding father van Eatdutchwaffles. Dutch Food Concepts is opgericht in 2015 en richt zich op typisch Nederlandse modern ambachtelijke foodconcepten. Concepticus is verantwoordelijk voor de complete visuele vertaling van het concept, van de identiteit van alle merken van Dutch Food Concepts. Spraakmakend en smaakmakend!


Nieuwenhuis Buitenleven, helemaal tuin!

Nieuwenhuis Buitenleven, helemaal tuin!

Nieuwenhuis Buitenleven heeft maart 2016 de deuren geopend. Het bedrijf is een inspiratieshowroom en verkooppunt voor alle ‘tuinaankleding’ die je niet in een tuincentrum koopt. Dit nieuwe initiatief van Arie en Rina Nieuwenhuis –voormalig eigenaren van GroenRijk Nieuw-Vennep- betekende niet alleen voor hen een mooie buitenkans, maar ook voor Concepticus. 

De Serre; ontmoeten, lunchen en genieten

De Serre; ontmoeten, lunchen en genieten

Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg speelde al langere tijd met het idee inpandig een lunchroom te openen. Voor klanten, maar ook voor zakelijke bezoekers en passanten. 1 oktober jl. heeft De Serre de deuren geopend met een uitgebreide keuze aan heerlijke lunchgerechten. In de voorafgaande conceptfase zette Concepticus zijn tanden in deze smakelijke uitdaging…