Concepticus

ConceptSessie

Natuurlijk heb je een bedrijfslogo, een website en een huisstijl. Maar vertelt jouw merk wel het juiste verhaal? Sluit het voldoende aan bij je doelgroep en past het eigenlijk wel bij het DNA van je bedrijf? Een ConceptSessie brengt focus in je communicatie.

De markt verandert voortdurend. Ook jouw productontwikkeling en dienstverlening staan niet stil. Dan bestaat het risico dat je merk langzaam maar zeker van je doelgroep afdrijft. Of dat je merk niet meer aansluit bij je producten- en dienstenportfolio. Het gevolg: je doelgroep begrijpt je boodschap niet. En dat merk je aan de conversie.

4 uur inhoud en strategie

In zo’n geval helpt een frisse blik van buitenaf. En dat geldt helemaal als je verander- of groeiplannen hebt. In een ConceptSessie van een dagdeel daag ik je uit om inhoudelijk en strategisch na te denken over je plannen en je bedrijf. In een een-op-eengesprek zoek ik samen met jou de verdieping. Het doel: jouw ideeën en de toegevoegde waarde van je product of dienst aan laten sluiten bij je doelgroep.

Jouw verhaal en merk-DNA

Ik filter en structureer jouw verhaal. Ik ga op zoek naar de kernwaarden die jouw merkidentiteit vormen. Met mijn aanpak dring ik door tot het DNA van je bedrijf. Samen onderzoeken we of jouw ideeën stroken, van waarde zijn voor je doelgroep en aansluiten bij je marketingbeleid. Ik leg onze bevindingen vast in een kort, helder geformuleerd strategiedocument.

Visuele vertaalslag

Als je wilt, kan ik dit concept na afloop van de sessie visueel uitwerken tot een vernieuwde identiteit en communicatiemiddelen. Wil je de nieuwe opzet meteen toepassen op je communicatie-uitingen? Genoeg mensen in mijn netwerk die dit voor je kunnen verzorgen. Op verzoek begeleid en bewaak ik het hele proces zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Strategie, identiteit en advies

Is jouw onderneming te klein voor een eigen marketingafdeling? Maar te groot om zich een laconieke houding op het gebied van identiteit, strategie en communicatie te veroorloven? Voor € 495,- exclusief btw ben ik je communicatie-sparringpartner en strategisch conceptdenker. Ik breng je merk terug naar de basis; daar waar jouw bedrijf en jouw doelgroep bij elkaar komen.

HET DNA VAN EEN GOED CONCEPT. CONCEPTICUS. STRATEGIE, IDENTITEIT EN ADVIES.

 

Ja, ik wil een ConceptSessie

 

Typ bovenstaande code over.