« Terug naar het overzicht
H&B Bouw(t) aan identiteit...

H&B Bouw(t) aan identiteit...

Dit moderne, servicegerichte aannemersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in de realisatie van luxe woningbouw en ook verbouwingen. Ook projectontwikkeling, aanbouw- en onderhoudswerkzaamheden, utiliteitsbouw en renovatie van bijzondere gebouwen zijn zaken waar H&B Bouw goed in thuis is.

In eerste instantie werd Concepticus gevraagd aan de slag te gaan met een nieuwe website. Maar graag begin ik bij het begin. En dus vroeg ik in "H&B-taal" naar "de fundering"... want, wat wil je bouwen? Welk type mensen wil je bereiken en waar ligt het onderscheid tov concullega's?

De doelstelling werd het aanboren van een hoger segment, met een strakke en herkenbare uitstraling die hun doelgroep bereikt en die toegevoegde waarde biedt in de vorm van een goed, kwalitatief bouwbedrijf met ruimschoots ervaring in de luxe woningbouw. Het concept werd de vertaling van bewezen vakmanschap.

www.hbbouw.nl

 
Online rendement met Newtraffic.

Online rendement met Newtraffic.

Mark van Duin is de oprichter van Newtraffic. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede, passende bedrijfsidentiteit te hebben. Maar zoals bij veel ondernemers gaan opdrachtgevers altijd voor…De verhuizing van zijn bedrijf naar Keyserwey 57 in Noordwijk was extra aanleiding om Concepticus te benaderen met de vraag naar creatieve visualisatie van zijn identiteit.

 


Geloof en Cultuur; een eigen gezicht

Geloof en Cultuur; een eigen gezicht

Het Centrum voor Geloof en Cultuur in Noordwijk (Maria Ter Zee) is medio 2016 een andere weg ingeslagen. Naast een nieuwe naam (Palliam) vroeg de gewijzigde koers om een doorvertaling naar een herkenbare visuele identiteit…


Kies bewust. Slaapcomfort bij Nachtkust

Kies bewust. Slaapcomfort bij Nachtkust

Nachtkust slaapcomfort is een nieuwe speciaalzaak in kwalitatieve bedden, matrassen, beddengoed, bed- en badtextiel. De veelomvattende vraag aan Concepticus (van naamgeving tot logo, huisstijl tot website) was allesbehalve slaapverwekkend…