« Terug naar het overzicht
Kroon op mijn werk. Queen Flowerbulbs.

Kroon op mijn werk. Queen Flowerbulbs.

Sinds de oprichting in 1990 heeft Queen Flowerbulbs zich gespecialiseerd in het leveren van “Premium” kwaliteit bloembollen aan de professionele markt. Door hun selectie van excellente kwekers en een zeer goed uitgerust bedrijfspand zijn zij, jaar in jaar uit, in staat hun klanten naar volle tevredenheid te bedienen.Naast verkoop via de website/webshop, was tevens de vraag dit concept door te trekken naar de verkoopwinkel op het Keukenhof. Concepticus bedacht de naam en het concept met de echte "queens" - kroon. Gezien de online-doelgroep van met name vrouwelijke klanten is er gekozen om de Premium bloembol als 'Queen' en dus als hoogste kwaliteit te positioneren, die ook in de toekomst als eigen merk kan dienen. Voor de doelgroep toeristen op het Keukenhof, is er ingezet op (merk)beleving en kwaliteit. Voor de uitvoering van de verschillende uitingen is samengewerkt met verschillende partners van o.a. K51.

www.queenflowerbulbs.com

 
Geloof en Cultuur; een eigen gezicht

Geloof en Cultuur; een eigen gezicht

Het Centrum voor Geloof en Cultuur in Noordwijk (Maria Ter Zee) is medio 2016 een andere weg ingeslagen. Naast een nieuwe naam (Palliam) vroeg de gewijzigde koers om een doorvertaling naar een herkenbare visuele identiteit…


MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

Concepticus bedacht het concept waarin de herkenbare gele kleur van Theo’s Tweewielershop werd behouden en waarmee de nieuwe stijl van mijnfietsenwinkel.nl werd ontwikkeld.