« Terug naar het overzicht
MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

Theo’s Tweewielershop heeft 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Niet alleen met fietsen, maar ook met onderdelen, fietskleding en accessoires. Alle grote kwalitatieve merken hebben zij in hun assortiment. Offline en nu ook online.

Online een fiets kopen is de gewoonste zaak van de wereld. Maar service, onderhoud en kennis van zaken is een ander onderwerp. Deze krachten, samen met de jarenlange ervaring nu gebundeld in één online-platform; www.mijnfietsenwinkel.nl. Theo’s Tweewielershop heeft in samenwerking met Mennolt Visser van @vise deze website en webshop ontwikkeld. Concepticus bedacht het concept waarin de herkenbare gele kleur van Theo’s Tweewielershop werd behouden en waarmee de nieuwe stijl van mijnfietsenwinkel.nl werd ontwikkeld. Met een duidelijke, vriendelijke typografie is er een woord-logo ontworpen en door heldere iconen wordt de bezoeker gebruikersvriendelijk door de website en webshop genavigeerd. Van tweedehands naar nieuw, van inruil tot verhuur, van verzekering tot reparatie… mijnfietsenwinkel.nl is energiek in beweging.

www.mijnfietsenwinkel.nl

 
New, refurbished and more: SMIXS store

New, refurbished and more: SMIXS store

SMIXS repair, hét bedrijf in smartphone en tabletreparaties wist in 2013 de weg naar Concepticus te vinden voor een totaal communicatieconcept en naamgeving. Nu in 2016 een fysieke winkel in de Hoofdstraat in Noordwijk werd geopend -SMIXS store- kwam de vervolgvraag naar creatieve conceptontwikkeling en vormgeving. Lees meer...

Online rendement met Newtraffic.

Online rendement met Newtraffic.

Mark van Duin is de oprichter van Newtraffic. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede, passende bedrijfsidentiteit te hebben. Maar zoals bij veel ondernemers gaan opdrachtgevers altijd voor…De verhuizing van zijn bedrijf naar Keyserwey 57 in Noordwijk was extra aanleiding om Concepticus te benaderen met de vraag naar creatieve visualisatie van zijn identiteit.