« Terug naar het overzicht
MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

Theo’s Tweewielershop heeft 30 jaar ervaring in de fietsenbranche. Niet alleen met fietsen, maar ook met onderdelen, fietskleding en accessoires. Alle grote kwalitatieve merken hebben zij in hun assortiment. Offline en nu ook online.

Online een fiets kopen is de gewoonste zaak van de wereld. Maar service, onderhoud en kennis van zaken is een ander onderwerp. Deze krachten, samen met de jarenlange ervaring nu gebundeld in één online-platform; www.mijnfietsenwinkel.nl. Theo’s Tweewielershop heeft in samenwerking met Mennolt Visser van @vise deze website en webshop ontwikkeld. Concepticus bedacht het concept waarin de herkenbare gele kleur van Theo’s Tweewielershop werd behouden en waarmee de nieuwe stijl van mijnfietsenwinkel.nl werd ontwikkeld. Met een duidelijke, vriendelijke typografie is er een woord-logo ontworpen en door heldere iconen wordt de bezoeker gebruikersvriendelijk door de website en webshop genavigeerd. Van tweedehands naar nieuw, van inruil tot verhuur, van verzekering tot reparatie… mijnfietsenwinkel.nl is energiek in beweging.

www.mijnfietsenwinkel.nl

 
Ontwerp het gezicht van BO.

Ontwerp het gezicht van BO.

BO is de lokale omroep van Noordwijk, Teylingen, lisse, Hillegom en Noordwijkerhout. Wat is er mooier dan dat Bo je vraagt om hun identiteit te "vangen" en te vertalen in het ontwerp van een logo en huisstijl.

De Serre; ontmoeten, lunchen en genieten

De Serre; ontmoeten, lunchen en genieten

Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg speelde al langere tijd met het idee inpandig een lunchroom te openen. Voor klanten, maar ook voor zakelijke bezoekers en passanten. 1 oktober jl. heeft De Serre de deuren geopend met een uitgebreide keuze aan heerlijke lunchgerechten. In de voorafgaande conceptfase zette Concepticus zijn tanden in deze smakelijke uitdaging…