« Terug naar het overzicht
MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

Als buitenreclame exploitant biedt MMD de markt inzicht in de locaties, de kwaliteit en het bereik van hun panelen. Zij zorgen ervoor dat het medium 'buitenreclame' op een kwalitatief hoogwaardige manier wordt aangeboden binnen de mediamix. Tankstations, billboards, sportscholen, discotheken, bioscopen en de luchthavens zijn de pijlers van MMD Media.

Nog tijdens de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl werd Concepticus ingeschakeld om een concept te ontwikkelen voor de corporate-brochure van MMD Media. Op basis van het bestaande logo en huisstijl is de corporate indentiteit ontwikkeld voor de brochure. Voor een duidelijke structuur ontwikkelde ik iconen en bedacht de stijl in kleuren, die een klant op een eenvoudig manier alle benodigde informatie biedt. Dit corporate concept is tevens het uitgangspunt geweest voor het ontwerpen en realiseren van de website, in samenwerking met partners van K51. 

www.mmdmedia.nl

 
Bijzondere brochure Braintel

Bijzondere brochure Braintel

Een opvallende hand-out om achter te laten na een gesprek met een prospect/klant; dat was de vraag van Braintel. Een papieren ‘wie zijn we, wat doen we, hoe doen we dat en voor wie?’ Voor Concepticus een leuke uitdaging om dat op simpele en creatieve wijze in beeld te brengen. Lees meer…

Vanzelfsprekend!

Vanzelfsprekend!

Effect ICT Solutions uit Noordwijk is een groeiende onderneming. Nu de wereld door ICT-ontwikkelingen continu in beweging is en compleet verandert vond het bedrijf het tijd voor een aanpak van hun huisstijl. Een frisse restyle, passend bij deze tijd en ‘future-proof’. 

Restyle voor Eurocat Nederland.

Restyle voor Eurocat Nederland.

Eurocat Nederland is typisch zo’n bedrijf dat zich volledig focust op hard werken, op tijd leveren, alles voor de klant en geen tijd voor… eigen uitstraling, identiteit of communicatie. Dus... mooie opdracht voor Concepticus!