« Terug naar het overzicht
MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

Als buitenreclame exploitant biedt MMD de markt inzicht in de locaties, de kwaliteit en het bereik van hun panelen. Zij zorgen ervoor dat het medium 'buitenreclame' op een kwalitatief hoogwaardige manier wordt aangeboden binnen de mediamix. Tankstations, billboards, sportscholen, discotheken, bioscopen en de luchthavens zijn de pijlers van MMD Media.

Nog tijdens de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl werd Concepticus ingeschakeld om een concept te ontwikkelen voor de corporate-brochure van MMD Media. Op basis van het bestaande logo en huisstijl is de corporate indentiteit ontwikkeld voor de brochure. Voor een duidelijke structuur ontwikkelde ik iconen en bedacht de stijl in kleuren, die een klant op een eenvoudig manier alle benodigde informatie biedt. Dit corporate concept is tevens het uitgangspunt geweest voor het ontwerpen en realiseren van de website, in samenwerking met partners van K51. 

www.mmdmedia.nl

 
Hopsitality Roses; hospitality deserves quality

Hopsitality Roses; hospitality deserves quality

Hospitality Roses is een initiatief van Geraldine van der Deijl (eigenaar Roses Only). Het bedrijf levert kwalitatieve rozen op bestelling voor de hotelbranche. Een bloeiende begroeting voor hotelgasten. In 2016 benaderde Geraldine Concepticus met de vraag naar een goed concept, in stijl met Rosesonly. Lees meer…

Kroon op mijn werk. Queen Flowerbulbs.

Kroon op mijn werk. Queen Flowerbulbs.

Queen Flowerbulbs is een dochter-onderneming van Tuberbulb Export B.V. uit Hillegom. Aan Concepticus de vraag om een naam en een strategie te bedenken voor een nieuwe organisatie die zich richt op het online-verkopen van kwaliteitsbloembollen.