« Terug naar het overzicht
MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

Als buitenreclame exploitant biedt MMD de markt inzicht in de locaties, de kwaliteit en het bereik van hun panelen. Zij zorgen ervoor dat het medium 'buitenreclame' op een kwalitatief hoogwaardige manier wordt aangeboden binnen de mediamix. Tankstations, billboards, sportscholen, discotheken, bioscopen en de luchthavens zijn de pijlers van MMD Media.

Nog tijdens de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl werd Concepticus ingeschakeld om een concept te ontwikkelen voor de corporate-brochure van MMD Media. Op basis van het bestaande logo en huisstijl is de corporate indentiteit ontwikkeld voor de brochure. Voor een duidelijke structuur ontwikkelde ik iconen en bedacht de stijl in kleuren, die een klant op een eenvoudig manier alle benodigde informatie biedt. Dit corporate concept is tevens het uitgangspunt geweest voor het ontwerpen en realiseren van de website, in samenwerking met partners van K51. 

www.mmdmedia.nl

 
New, refurbished and more: SMIXS store

New, refurbished and more: SMIXS store

SMIXS repair, hét bedrijf in smartphone en tabletreparaties wist in 2013 de weg naar Concepticus te vinden voor een totaal communicatieconcept en naamgeving. Nu in 2016 een fysieke winkel in de Hoofdstraat in Noordwijk werd geopend -SMIXS store- kwam de vervolgvraag naar creatieve conceptontwikkeling en vormgeving. Lees meer...

Packmee Nederland. Een bewust concept.

Packmee Nederland. Een bewust concept.

De vraag van Packmee was het bestaande Duitse concept te vertalen naar de Nederlandse markt. Een uitdaging die Concepticus graag is aangegaan, in samenwerking met partners van K51 en Content-team.


Palmo Overkappingen: buitengewoon!

Palmo Overkappingen: buitengewoon!

Palmo is in Nederland de enige aanbieder van hoogwaardige terrasoverkappingen voor de zakelijke markt. Directeur/eigenaar Cornelis Nieuwenhuis wist, dankzij de positieve ervaringen van Arie Nieuwenhuis -eigenaar Nieuwenhuis Buitenleven-, de weg naar Concepticus te vinden. Zijn verzoek: ontwikkel voor Palmo een logo, huisstijl, brochure en website voor de zakelijke markt. Lees meer…