« Terug naar het overzicht
MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

Als buitenreclame exploitant biedt MMD de markt inzicht in de locaties, de kwaliteit en het bereik van hun panelen. Zij zorgen ervoor dat het medium 'buitenreclame' op een kwalitatief hoogwaardige manier wordt aangeboden binnen de mediamix. Tankstations, billboards, sportscholen, discotheken, bioscopen en de luchthavens zijn de pijlers van MMD Media.

Nog tijdens de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl werd Concepticus ingeschakeld om een concept te ontwikkelen voor de corporate-brochure van MMD Media. Op basis van het bestaande logo en huisstijl is de corporate indentiteit ontwikkeld voor de brochure. Voor een duidelijke structuur ontwikkelde ik iconen en bedacht de stijl in kleuren, die een klant op een eenvoudig manier alle benodigde informatie biedt. Dit corporate concept is tevens het uitgangspunt geweest voor het ontwerpen en realiseren van de website, in samenwerking met partners van K51. 

www.mmdmedia.nl

 
Ontwerp het gezicht van BO.

Ontwerp het gezicht van BO.

BO is de lokale omroep van Noordwijk, Teylingen, lisse, Hillegom en Noordwijkerhout. Wat is er mooier dan dat Bo je vraagt om hun identiteit te "vangen" en te vertalen in het ontwerp van een logo en huisstijl.

Van Leeuwen vraagt, Concepticus vraagt door!

Van Leeuwen vraagt, Concepticus vraagt door!

Van Leeuwen Kozijnen benaderde Steven Boot met de vraag naar een moderne, responsive website. Al snel bleek die vraag verweven met de behoefte aan een nieuw logo en daarbij passende moderne huisstijl. En daar wist Concepticus wel raad mee! Lees meer...