« Terug naar het overzicht
Restyle voor Eurocat Nederland.

Restyle voor Eurocat Nederland.

Gelukkig zag men tussen de bedrijven door dat de website aan een update toe was en werd de expertise van Concepticus ingeroepen. Met een omkadert budget is het logo gerestyled, de huisstijl en bijpassende formulieren opgefrist en de uitstraling van de website en webshop vernieuwd. Technische realisatie werd verzorgd door www.lined.nl en door www.stevenboot.nl en is er een overzichtelijke hand-out ontworpen. Door dezelfde kleurstelling te gebruiken heeft het zijn herkenbaarheid behouden en met het concept heeft www.dejuttershut.nl de fotografie treffend neergezet. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe identiteit van Eurocat Nederland nu ook in hun communicatie naadloos aansluit op de vakkennis, het ruime assortiment, de persoonlijke aandacht en het specialisme die zij 24 uur per dag bieden.

www.eurocat.nl

 
New, refurbished and more: SMIXS store

New, refurbished and more: SMIXS store

SMIXS repair, hét bedrijf in smartphone en tabletreparaties wist in 2013 de weg naar Concepticus te vinden voor een totaal communicatieconcept en naamgeving. Nu in 2016 een fysieke winkel in de Hoofdstraat in Noordwijk werd geopend -SMIXS store- kwam de vervolgvraag naar creatieve conceptontwikkeling en vormgeving. Lees meer...

MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

MMD Media. Zocht creatief inzicht in overzicht.

MMD Media zocht een bureau met ervaring in de buitenreclame. Met twintig jaar ervaring in alle facetten van buitenreclame is Concepticus de juiste persoon. En dit praat een stuk makkelijker.