« Terug naar het overzicht
Restyle voor Eurocat Nederland.

Restyle voor Eurocat Nederland.

Gelukkig zag men tussen de bedrijven door dat de website aan een update toe was en werd de expertise van Concepticus ingeroepen. Met een omkadert budget is het logo gerestyled, de huisstijl en bijpassende formulieren opgefrist en de uitstraling van de website en webshop vernieuwd. Technische realisatie werd verzorgd door www.lined.nl en door www.stevenboot.nl en is er een overzichtelijke hand-out ontworpen. Door dezelfde kleurstelling te gebruiken heeft het zijn herkenbaarheid behouden en met het concept heeft www.dejuttershut.nl de fotografie treffend neergezet. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe identiteit van Eurocat Nederland nu ook in hun communicatie naadloos aansluit op de vakkennis, het ruime assortiment, de persoonlijke aandacht en het specialisme die zij 24 uur per dag bieden.

www.eurocat.nl

 
Ontwerp het gezicht van BO.

Ontwerp het gezicht van BO.

BO is de lokale omroep van Noordwijk, Teylingen, lisse, Hillegom en Noordwijkerhout. Wat is er mooier dan dat Bo je vraagt om hun identiteit te "vangen" en te vertalen in het ontwerp van een logo en huisstijl.

Brookland; super in vastgoed.

Brookland; super in vastgoed.

De vastgoedorganisatie van de Samenwerkende Dirk van den Broek Bedrijven wist Concepticus al eerder te vinden voor het nieuwbouwproject in Noordwijk-Binnen. Nu lag er de uitdagende vraag een herkenbare Brookland identiteit te ontwikkelen voor de verhuur van woningen en appartementen.

Warmte en service, landelijk perfect geregeld

Warmte en service, landelijk perfect geregeld

Warmteservice is in Nederland één van de grootste aanbieders op het gebied van sanitair-, verwarming- en installatiemateriaal. Zij waren op zoek naar een bureau dat in korte tijd de hele huisstijl kon restylen, rekening houdend met alle communicatiedragers. Concepticus stroopte in samenwerking met Maurice van Berkel de creatieve mouwen op…