« Terug naar het overzicht
Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Reparaties worden zowel in het eigen repair center als bij jou op het werk uitgevoerd. SMIXS heeft tevens een snelle haal- en brengservice, die ervoor zorgt dat je gewoon kunt doorwerken. Zelf langskomen bij SMIXS kan natuurlijk ook. Naast een vast reparatie-punt in Noordwijk bied SMIXS ook mobiele reparaties aan huis of kantoor. Voor dit concept bedacht ik een korte en pakkende naam en diverse communicatie uitingen, zoals de opvallende online autobelettering. Naast deze identiteit, creëerde ik ook het interieur van het verkooppunt, de website en webshop en ontwikkelde ik de onderscheidende beelden met het "typische" SMIXS-momentje. Inmiddels is SMIXS ook te koop en toegankelijk als afgiftepunt in diverse Bruna winkels.

www.smixsrepair.nl

 
OBODB: meer dan een simpele optelsom.

OBODB: meer dan een simpele optelsom.

De Stichting Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek was op zoek naar een nieuwe identiteit en bijbehorende vormgeving. De stichting vertegenwoordigt 11 basisscholen, met ieder hun eigen logo, kleur en huisstijl. Dan is het geen simpele kwestie van het samenvoegen van 11 logo’s. Eerst vaststellen wat het gezamenlijke DNA en de kernwaarden zijn, dan pas kijken naar een passende vormgeving.

Uitklapper voor Maessen Tenten.

Uitklapper voor Maessen Tenten.

Meassen Tenten is al jarenlang opdrachtgever van Concepticus. Naast de ontwikkeling van het logo is Concepticus verantwoordelijk voor de huisstijl, website en o.a. ook de beursaankleding.


Inzicht, bewust persoonlijke groei

Inzicht, bewust persoonlijke groei

Inzicht is een onderscheidend coach- en opleidingsinstituut. Zij benaderden Steven Boot, die hun website had gerealiseerd, met de vraag naar vernieuwing van de site. En de aanvullende opmerking ‘We zijn toe aan vernieuwing van onze huisstijl’. Een mooie en uitdagende vraag/opdracht waar Steven Boot Concepticus voor benaderde.Lees meer...