« Terug naar het overzicht
Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Totaalconcept en naam voor reparatie smartphones en tablets. SMIXS!

Reparaties worden zowel in het eigen repair center als bij jou op het werk uitgevoerd. SMIXS heeft tevens een snelle haal- en brengservice, die ervoor zorgt dat je gewoon kunt doorwerken. Zelf langskomen bij SMIXS kan natuurlijk ook. Naast een vast reparatie-punt in Noordwijk bied SMIXS ook mobiele reparaties aan huis of kantoor. Voor dit concept bedacht ik een korte en pakkende naam en diverse communicatie uitingen, zoals de opvallende online autobelettering. Naast deze identiteit, creëerde ik ook het interieur van het verkooppunt, de website en webshop en ontwikkelde ik de onderscheidende beelden met het "typische" SMIXS-momentje. Inmiddels is SMIXS ook te koop en toegankelijk als afgiftepunt in diverse Bruna winkels.

www.smixsrepair.nl

 
Restyle voor Eurocat Nederland.

Restyle voor Eurocat Nederland.

Eurocat Nederland is typisch zo’n bedrijf dat zich volledig focust op hard werken, op tijd leveren, alles voor de klant en geen tijd voor… eigen uitstraling, identiteit of communicatie. Dus... mooie opdracht voor Concepticus!


MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

MijnFietsenWinkel krijgt vorm!

Concepticus bedacht het concept waarin de herkenbare gele kleur van Theo’s Tweewielershop werd behouden en waarmee de nieuwe stijl van mijnfietsenwinkel.nl werd ontwikkeld. 


MLSystems, van busbelettering naar identiteit

MLSystems, van busbelettering naar identiteit

MLSYSTEMS (voorheen Music & Light Systems) benaderde Concepticus met het verzoek de belettering van hun bus te ontwerpen. Concepticus denkt echter niet in middelen, in een ‘u vraagt wij draaien’ aanpak, maar in een totaalaanpak. Waarin positionering, identiteit en merkbelofte centraal staan. En zo leverde een relatief simpele vraag een totaalconcept op, met nieuwe naam en vormgeving (ja, ook op de bus).