« Terug naar het overzicht
Vrouwelijke en zakelijke positionering voor lifecoach.nl

Vrouwelijke en zakelijke positionering voor lifecoach.nl

Wanneer jij je als vrouwelijke ondernemer verder wilt ontwikkelen en het beste uit jezelf en je bedrijf wilt halen, dan helpt Lifecoach het potentieel van jou en je bedrijf wáár te maken. Lifecoach geeft feedback op je handelen, maak je bewust van situaties, helpt met keuzes maken, leert je omgaan met gevoelens en biedt praktische oplossingen. Aan Concepticus de vraag om voor Lifecoach.nl een concept dat persoonlijke ontwikkeling vertaalt in kleurstelling, vorm, gebruik van beeldmateriaal en de stijl van fotografie, die een vrouwelijke en zakelijke positionering biedt.

www.lifecoach.nl

 
De Serre; ontmoeten, lunchen en genieten

De Serre; ontmoeten, lunchen en genieten

Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg speelde al langere tijd met het idee inpandig een lunchroom te openen. Voor klanten, maar ook voor zakelijke bezoekers en passanten. 1 oktober jl. heeft De Serre de deuren geopend met een uitgebreide keuze aan heerlijke lunchgerechten. In de voorafgaande conceptfase zette Concepticus zijn tanden in deze smakelijke uitdaging… 

Online rendement met Newtraffic.

Online rendement met Newtraffic.

Mark van Duin is de oprichter van Newtraffic. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede, passende bedrijfsidentiteit te hebben. Maar zoals bij veel ondernemers gaan opdrachtgevers altijd voor…De verhuizing van zijn bedrijf naar Keyserwey 57 in Noordwijk was extra aanleiding om Concepticus te benaderen met de vraag naar creatieve visualisatie van zijn identiteit.

 


Beauty, Body & Mind; it feels good!

Beauty, Body & Mind; it feels good!

Hoe uitdagend is het als je als conceptontwikkelaar en vormgever wordt benaderd met de vraag of je ‘Feel Good’ kunt vertalen naar vormgeving?